Created By:
Martin Christensen
Participating In:
Nordic Race - Refshaleøen den 7. september 2019
Collecting for:
Nordic Race - Refshaleøen
Kære venner, familie og kollegaer

Jeg deltager i Nordic Race i år! det bliver fedt! men også virkelig hårdt!

Jeg har besluttet at lade mit løb støtte Legeheltenes foreningen, det gør jeg fordi....

Når børn kommer på hospitaletIfølge Danmarks Statistik bliver ca. 60.000 børn i alderen 1-14 år hvert år indlagt.

En kæmpe omvæltning
At blive indlagt på et hospital er en stor omvæltning i et barns liv. Der er nye ansigter, nye omgivelser, nye lugte, nye lyde og nye rutiner. Barnet er væk fra sin institution eller skole, dele af sin familie, sine venner og fritidsaktiviteter. Derudover skal barnet måske lægge krop til en masse undersøgelser og prøver, og de voksne taler i et sprog, man som barn ikke altid forstår. Der er egentlig ikke noget at sige til, at det for barnet kan føles angstprovokerende at blive indlagt.

Alene på hospitalet
Før i tiden var det normalt, at børn blev indlagt alene, og forældre fik sågar besked på, at de helst ikke skulle besøge deres barn. Efter noget tid med gråd og savn ville børnene blive passive og apatiske, og det så man som et tegn på, at de havde affundet sig med situationen.

Fokus på tryghed
I dag har man langt større forståelse for, hvor angstprovokerende en indlæggelse kan være for et barn. Det er derfor meget almindeligt, at en forælder bliver indlagt med barnet, så barnet føler sig så tryg som muligt.

Hvis jeg når at samle 1600 kr ind, så refunderer Legeheltene mit start nummer. Vær opmærksom på at BetterNow tager et gebyr på 5% for at administrere og udvikle denne side.

Donate

250 kr.
Collected

13% 2,000 kr.

1
Donations

0
Days left

Recent activity

  • Anne Madsen Anne Madsen Donated 250 kr.

    Arbejder på et hospital og ser hvor stærkt personalet løber. Der er brug for tid og nærvær.